ROCCAT Gaming Starter Kit Bundle

1.299,95 DKK inkl. moms

I dette gaming bundle har man alt hvad skal bruge til en god gamer start eller en opgradering af sit nuværende gaming udstyr! Med den klassiske Roccat Lua Mus og Kanga Musemåtte er du sikret nåløje bevægelighed i kombination med Roccat Cross’ Uforlignelig lydkvalitet og problemfri fleksibilitet. Ikke mindst får du også total spildominans med Roccat Isku+ tastatur der kombinerer utrolig ingeniørteknik med et morderne, opdateret design, så du får overlegen kvalitet, præcisionsstyring og en dristig, helt unik ROCCAT-æstetik.

 

ROCCAT Lua Mus + Kanga Musemåtte
ROCCAT-forskere tog den elskede tre-knappede musemodel og injicerede den med nogle avancerede spilteknik – og kaldte det ROCCAT Lua. Pakker en fuldt justerbar pro-optisk sensor i en robust, ambidextrous V-form – med ikke-sweat sidehåndtag, blødt touchoverflade og et iøjnefaldende oplyst ROCCAT logo – Lua giver rekvisitter til fortiden, mens du kører dristigt ind i fremtid. Det passer også til enhver hånd og er alt hvad du behøver for kontrol, komfort og sti

ROCCAT Cross Gaming Headset
Det, at det er nemt at have med sig, betyder ikke dårlig lyd. The Cross er designet som det primære headset til suveræn lyd over alt, ikke en sekundær enhed med bekvemmelighed som eneste fordel. The Cross tårner sig op over konkurrenterne i sin klasse og leverer uforlignelig lydkvalitet.

ROCCAT Keyboard ISKU+ ILLUMINATED
Total spildominans. Evner er afgørende, men det er det rigtige værktøj, som hjælper den dedikerede gamer til helt til tops. Isku+ kombinerer utrolig ingeniørteknik med et morderne, opdateret design, så du får overlegen kvalitet, præcisionsstyring og en dristig, helt unik ROCCAT-æstetik. Isku+ er en ny klassiker.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1566 Kategori: Tags: ,