Gamer mus: Mere end bare en mus

En mus skal vel bare kunne flytte markøren rundt og reagere, når man trykker, ikke? Forkert. I hvert fald, hvis du er en gamer, som stiller lige så høje krav til dit udstyr, som du gør til dig selv, når du gamer. Din gamer mus har ikke bare en afgørende betydning for dit aim eller din evne til at reagere på de ting, der sker in-game.
En kvalitetsmus kan også give dig en konkurrencemæssig fordel over dine modspillere, ligesom at mange gamer muse har et hav af features som fx. indbygget hukommelse og forbindelse til skyen, programmerbare knapper og muligheder for customization, så du kan tilpasse din mus, som du ønsker. Lige så vigtigt er det selvfølgelig at have en gamer musemåtte, der giver musen de bedste forudsætninger for at gøre sit arbejde og registrere bevægelser.

”Dots per inch” (DPI) er en måling af hvor følsom en mus er. Jo højere DPI en mus har, jo længere vil markøren på skærmen bevæge sig, når du flytter musen. En mus med en høj DPI-indstilling detekterer og reagerer derfor på selv de mindste bevægelser. Jo højere DPI jo bedre er ikke altid sandt. Det er ikke altid, at man som gamer vil have at musemarkøren flyver hen over skærmen ved selv det mindste ryk. På den anden side så hjælper en højere DPI din mus med, at registrere og reagere på små bevægelser, således at man mere præcist kan pege på ting – eksempelvis ved FPS-spil er det en klar fordel, da dette sikrer dig et absolut præcist aim. De fleste gamer muse kan ændre DPI-indstillingerne.

Load More

Viser 1–12 af 46 resultater

Viser 1–12 af 46 resultater