Konsoltilbehør

Er Xbox eller PS4 din foretrukne legeplads, har vi her samlet det bedste tilbehør til din konsol, så tiden foran skærmen bliver endnu bedre og mere autentisk. Hvad enten de mange timer går med FIFA, Assassin’s Creed, Need for Speed eller Fortnite, er det første skridt på vejen mod en topplacering det rette tilbehør, og netop derfor har vi kun håndplukket de bedste produkter på markedet fra øverste hylde. Vores mærker tæller blandt andet Logitech, Razer, SteelSeries samt selvfølgelig Sony og Microsoft, hvorfor du kan være sikker på en kvalitet i topklasse. Er du klar til at stige i rankings og oppe dit game, så slå dig løs i vores udvalg af konsoltilbehør herunder.

Gør din spiloplevelse mere realistisk

Konsollerne er i dag kommet rigtig langt ift. grafik og performance, men med det rette udstyr kan du tage spiloplevelsen til et nyt niveau. I vores kategori finder du blandt andet et joystick, som gør dine flyveture mere autentiske. Det gælder både i rolige civilflyvninger, men også når du skal skyde konkurrenterne ned i War Thunder, Ace Combat eller måske GTA. Udover at det gør oplevelsen lidt sjovere, så forbedrer du også dit aim og din manøvreevner, når du flyver med joysticket frem for controlleren. Historien er det samme med Driving Force, når du skal brænde dæk af. Du kommer aldrig tilbage til en normal controller, når du først har prøvet alternativet.

Find et stort udvalg af konsoltilbehør hos GAMINGLAB

Vi elsker konsoller, og derfor har vi fundet et stort udvalg af tilbehør, som gælder alt fra lydtætte headsets, controllere, ekstra batterier til de lange aftener, ovenstående ekstraudstyr til bestemte spiltyper, men også muligheden for at gøre dit udstyr lidt federe, som du også kender det in-game med skins fra forskellige spil. Kort sagt har du mange muligheder her i kategorien, hvis du står og mangler det nyeste tilbehør til din konsol.

Load More

Viser 1–12 af 15 resultater

Viser 1–12 af 15 resultater