Gamer tastatur med alt, hvad gamerhjertet begærer.

Tastaturet er sammen med gamermusen og –headsettet udgør til sammen trioen af de vigtigste værktøjer for enhver ambitiøs gamer. Et vaskeægte gamer tastatur skal dog kunne mere end de skrabede udgaver, du finder i supermarkederne, hvis du vil øverst på scoreboardet og iklæde dig titlen som topfragger. Hvordan lyder features som baggrundsbelysning, optisk aktivering og muligheden for at vælge et decideret gaming-mode? Det kan måske virke en anelse OP, men bare rolig – her er ingen risiko for nerfs.

Med et gamer tastatur ved hånden har du ikke bare en konkurrencemæssig fordel over dine modspillere in-game. Du får også en lang række funktioner, der gør dit liv nemmere (både in-game og i hverdagen), og som de færreste vil undvære, når de først har lært dem at kende, herunder fx programmerbare makrotaster. De fleste gamere fortrækker et såkaldt mekanisk gaming tastatur. Læs mere om dette her:

Et mekanisk tastatur er bygget i høj kvalitet med typisk fjederaktiverede switches. Til forskel for almindelige gummipumpe-tastaturer er mekaniske tastaturer af højere standard på alle måder. Grundlaget for dette er, at der ligges langt mere arbejde og kvalitet i fremstillingen af et mekaniske tastaturer, hvorfor de som regel også er dyrere er de almindelige. Her er eksempelvis 3 fordele du får når du køber et mekanisk tastatur:

  • Længere levetid:

Mekaniske tastaturer har en væsentligt længere levetid. De fleste af de mekaniske omskiftere testes for 30 til 70 millioner tryk. Almindelige keyboards tilbyder som regel en levetid på omkring 5 millioner tryk.

  • Næsten ingen slid:

Selv efter flere års brug er det typisk, at det stadig føles som nyt. Der er ingen klappende switches eller switches der sidder fast.

  • Forbedret ”typing” oplevelse

Mange mekaniske tastaturer er decideret optimeret til gaming og giver derfor en bedre oplevelse.

Load More

Viser 1–12 af 33 resultater

Viser 1–12 af 33 resultater