Find den perfekte gamer stol hos GAMINGLAB

Nu er det slut med ondt i ryggen, smerter bagi og andre småskavanker. En rigtig gamer skal selvfølgelig have den bedste gamer stol – din krop er jo dit tempel. Vi har derfor samlet de absolut bedste gamer stole på markedet fra blandt andet L33T og Sandberg, så du er klar til at indtage førerpositionen til diverse LANs, eller når du sidder plantet hjemme på værelset og dominerer i CS:GO eller LOL med vennerne.

Hos GAMINGLAB har vi fuld forståelse for, at du sidder plantet foran skærmen i mange timer hver dag – det gør vi også selv. Derfor er det nødvendigt, at du sidder godt, så din krop altid er ovenpå. Har du ikke allerede en, er det altså bare med at dykke ned i vores store udvalg – så er du klar til timevis af gaming og frags!

Gamer stol: Den famøse prik over i’et i dit setup

Musen fuldender dit aim, headsettet din lud og kommunikation og tastaturet din hurtighed. Gamer stolen holder din krop skarp og kampklar på alle tidspunkter af døgnet. En dårlig stol har direkte indvirkning på din performance over længere tid, og du vil hurtigt risikere at blive chikaneret af de små smerter, som vil gøre dig ufokuseret. Du skal smelte i et med din stol – ja, faktisk er en verdensklasse gamer stol en, du slet ikke bemærker, når du spiller.

En anden fordel er, at du slipper for fra dine forældre, der konstant påpeger, at du ødelægger din krop ved at sidde ned en hel dag. Det gør du nemlig ikke med vores kontorstole, som er designet til gaming. Du kan sidde plantet foran skærmen, så længe du vil og endda med god samvittighed med vores ergonomiske gamer stole.

Om L33T-gaming

Det hele startede med en række innovative spillehaller, og i dag udvikler L33T et bredt og spændende program af spiludstyr til både nybegynderen og den mere erfarne og professionelle gamer.
L33T udvikler alt fra kvalitetsspilstole og borde i fantastiske design til badass gaming rygsække og andet praktisk udstyr og tilbehør – alt sammen med ét fokus: ‘den perfekte spilopsætning’. For spillere er ‘leetspeak’ et sprog i spillemiljøet, da kun de, der kender koden, kan forstå teksten – næsten en form for kryptering. Det er blandt andet gamer- og hackerkulturen, der har hjulpet udviklingen af ‘leetspeak’. Sproget, der stammer fra begyndelsen af 1980’erne, er baseret på forkortelser og alternative stavemåder, hvor tal og symboler ofte indgår som en erstatning for breve, hvilket gør det hurtigere og lettere at chatte og sende beskeder. L33T er slang for ‘elite’, og det kan ikke siges mere eksplicit, hvad deres mission er: Fokus på gamers umiddelbare behov, de stræber efter at være det foretrukne valg og bliver tæt relateret til dem, der simpelthen vil være de bedste.

Load More

Viser 1–12 af 29 resultater

Viser 1–12 af 29 resultater