Læs mere

Tag dine evner til sit fulde potentiale

Dine evner kan bære dig meget af vejen, når det kommer til gaming, men har du ikke det rette udstyr omkring dig, vil du aldrig nå dit fulde potentiale. Og du vil aldrig klatre de sidste rankings, hvad enten vi snakker LOL eller CS:GO.

Vores gaming pakker er skræddersyet, så du kun får det bedste af det bedste. Du behøver således ikke selv at rende rundt på diverse sider, når du skal have opgraderet dit udstyr – nej, vi har gjort det hele klart til dig. Vi er selv gamere, så vi kender vigtigheden af det mekaniske tastatur, den ergonomiske gamingstol, et lydtæt headset, en mus med rette form samt genvejstaster og ikke mindst en gamermusemåtte, du kører gnidningsfrit på, så din reaktionstid og dit aim løftes til næste niveau. Du vil altså være mere end klædt på til dit næste LAN med vores gaming pakker – ja, måske endda overdressed.

En gaming pakke til dit niveau

Uanset om din rank hedder Global Elite, Gladiator eller Silver 1, har vi hos GAMINGLAB udstyret til dig. Vi har et kæmpe udvalg af gaming pakker, og er du helt ny på scenen, kan du starte ud i de små, hvor du får det basale udstyr – selvfølgelig stadig fra de helt rigtige brands. Omvendt har vi også de ultimative gaming pakker, der gør dig klar til at klatre det sidste stykke mod toppen, uanset om det er Fortnite, WoW, CS:GO eller alle tre. Slå til i dag, og stig i graderne allerede i morgen.